10 Roliga idéer för kristen dejting

Kristen dejting

Letar du efter några roliga date-idéer för kristen dejting? Då har du kommit till rätt ställe! Här är 10 bra idéer för att komma igång.

1. Volontärarbete tillsammans

Ett av de bästa sätten att lära känna någon är att arbeta sida vid sida med honom eller henne. Hitta en lokal insamling som t.ex. Matkasseinsamling eller via Volentärbyrån. Där kan man hitta flera olika uppdrag att göra tillsammans och sedan tillbringa en dag tillsammans för att hjälpa behövande.

2. Besök en lokal kyrka

Om ni inte redan har en kyrka är det ett bra sätt att lära er mer om varandras trosuppfattningar om ni deltar i gudstjänster tillsammans. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor! I bästa fall kan ni komma till Borås Cafékyrka på våra aktiviteter eller cafégudstjänster.

3. Ha en picknick

Ha en picknick – om vädret tillåter, förstås! Packa ihop några smörgåsar och åk till din lokala park för en eftermiddag med mat och samtal. Glöm inte filten!

4. Gå på vandring

Att utforska naturen är alltid en upplevelse som skapar band. Se vem som kan hitta de mest unika exemplaren längs stigen!

5. Besök ett museum

Att lära sig om konst, historia eller vetenskap kan vara intressant OCH romantiskt. Dra nytta av rabatterade priser för studenter eller seniorer, och glöm inte att hålla varandra i handen framför konsten!

6. Spela minigolf

Det kan verka som en barnlek, men putt-putt kan faktiskt vara ganska utmanande … och roligt! Se vem som kan få den bästa poängen och den som förlorar får se till att bjuda på en glass efteråt.

7. Gå på bowling

En annan klassisk aktivitet för dejtkvällar som är även perfekt för grupper! Hyr en bana och spendera en kväll med att slå ner några käglor. Och var inte rädd för att visa upp din fantastiska bowlingform! (Jag skojar bara…)

8. Gör chokladkakor tillsammans

Det här är en aktivitet som garanterat kommer att glädja alla sötsugna! Däremot är det bonuspoäng om du använder din dejts favoritsort av chokladbitar.

9. Spela brädspel

Plocka fram Monopoly eller något spel ni båda gillar och återupplev din barndom (eller kanske till och med introducera din dejt till något nytt!). Brädspel är ett utmärkt sätt att ha lite vänskaplig konkurrens samtidigt som man lär känna varandra bättre. 

10. Titta på stjärnorna

När la du senast ner din telefon och bara njut över att titta mot himmeln? Det var säkert ett väldigt bra tag sedan. Allts ställ in klockan och möt på en plats där ni kan båda spana på stjärnorna tillsammans. Appen Night Sky ger dig bästa platserna för stjärnskådning i hela världen – och håller dig uppdaterad om vädret.

Slutsats om kristen dejting

Alltså vad ni än bestämmer er för att göra på er dejt, kom ihåg att bara slappna av och ha kul! Kristen dejting bör handla om att lära känna varandra och upptäcka gemensamma intressen, så gå ut och ha roligt!

Dela detta inlägg

Facebook
E-post

Följ oss

© 2022 Borås Cafékyrka