Om oss


OM OSS

Vad är  Borås Cafékyrka?

Borås Cafékyrka är en ung och aktiv frikyrkoförsamling. Vi är en del av Adventistsamfundet som är ett stort och växande internationellt trossamfund med över 20 miljoner medlemmar över hela världen.


Vår tro och människosyn innebär att vi vill att kyrkan skall spela en aktiv roll i samhället. Med Jesus liv och lära som förebild är det vår önskan att kyrkan dels skall leda människor till ett Gudsmöte och dels ha en unik stödjande funktion i människors liv - om man nu är medlem eller inte. Vi hoppas att Borås Cafékyrka kan vara din kyrka då du behöver den.

Varför Cafékyrka?

 

I Borås finns det en påtaglig fikakultur. Det är naturligt att mötas på ett café för att umgås och dela livet med varandra. Vi vill att vår kyrka kan vara en mötesplats där vi kan möta varandra och Gud.


Vår Vision

Borås Cafékyrka är drömmen om en Jesuscentrerad, levande, genuin och kärleksfull kristen gemenskap i Borås. En gemenskap som ger individen trygghet och stöd, och bidrar till samhället genom solidaritet och engagemang. Vi vill vara en varm och smittande gemenskap med fokus på Jesus där människor möter honom.


Cafékyrkan är en del av Adventistsamfundet i Sverige. Gå gärna in på samfundets hemsida:

www.adventist.seHopeChannel Sverige erbjuder TV- och radioprogram för alla åldrar. Här finns även intressanta artiklar, eBöcker, poddar och ljudböcker. Vi fyller på efter hand, så kom gärna tillbaka för att titta, lyssna, läsa och lära.

KONTAKTA OSS

EPOST:

info@cafekyrka.se


TEAM VÄST:

Cafékyrkans verksamhet stöttas av ett team av anställda verksamma i VG-regionen. Detta innebär att teamets pastorer och bibelarbetare bär ett delat ansvar för församlingen. Du kan vända dig till teamet, eller ta kontakt med en enskild teammedlem.


Maila gärna till:
teamvast@adventist.se


Eller ring på teamets telefonnummer:
010-777 96 60


SMS info:

Ta kontakt med Pastor David Cederström för att få information från församligen via SMS.


Följ oss på Facebook för mer information

PASTORER

David Cederström 0107-779628

Hans Gille: 0107779631

Georg Filippou: 0107779621


BIBELARBETARE:

Tina Laketa-Thomsen: 0107779643


FÖRESTÅNDARE

Linda Schwartz 0733424339

Anna Tegebo 0702271682

Helen Odzic-Pohl 0733211492

Copyright @ All Rights Reserved