Matkasse insamling

Cafékyrkans matkasse insamling är nu igång för 2022!

Välkommen att vara med och ge till behövande familjer i Borås! Under hela året vänder sig människor till Cafékyrkans diakonala arbetsgrupp för hjälp med de väldigt grundläggande behoven – mat och kläder. Huvudsakligen är det ensamstående mammor som kontaktar oss som ett sista akut försök för barnens skull. Med matcheckar till kyrkornas matbutik (ett kyrkligt samarbete som stöds av flera av stans livsmedelsbutiker), presentkort till ICA eller en rundtur i vår egen klädinsamling kan vi hjälpa de flesta som söker upp oss.

Vi står förstås inte ensamma i detta arbete. Samarbetet är gott mellan kyrkor, ideella organisationer och en handfull socialsekreterare som hänvisar människor till oss. Naturligtvis skulle väldigt lite av detta viktiga arbete vara möjligt utan de gåvor som kommer in från individer, föreningar och företag. Vi är väldigt ödmjuka inför givares tillit och gör vårt yttersta för att ditt bidrag göra skillnad i en medmänniskas liv.

Nu knackar snart julen på dörren. Denna högtid har en förmåga att förstärka verkligheten av de ekonomiska klyftor som tyvärr finns i vårt land. Om man redan har en ansträngd ekonomisk situation i vardagen så är julen ytterligare en belastning för många människor. Av erfarenhet vet vi att vi kommer att få en extra tillströmning av hjälpförfrågningar under december månad. Vi vill vara rustade och förberedda att hjälpa. 

Tack för att du vill vara en del av detta och ge någon annan en matkasse!

Mer information hittar du nedanför!

Dela detta inlägg

Facebook
E-post

Matkasse insamling

Cafékyrkans matkasse insamling är nu igång för 2022! Välkommen att vara med och ge till behövande familjer i...

Läs mer

Följ oss

© 2022 Borås Cafékyrka