Upplev kyrkan

VÅR VERKSAMET

SMÅGRUPPER

I alla generationer har det varit viktigt med att hitta vänner, en gemenskap som är öppen och varm där du får vara precis som den du är. Att få samtala om det som känns viktigt i livet, att få mogna och växa som person.

Jesus var en fantastisk person som har satt sin prägel i hela världen. I bibeln så kan vi läsa om hur människor samlades i hemmen för att dela livet med varandra och samtal om honom (apg 2:46).

Har du längtan efter att få lära känna olika typer av människor på djupet, dela livet med varandra . Där kan man både skratta och gråta ihop, göra olika saker som att läsa böcker, sporta , prata , studera bibeln och be, ja det finns inga begränsningar . Är det här något för dej så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

Vill du vara med i en smågrupp kontakta Helen Odzic-Pohl.

mobil: 0733-211492

ÖPPNA FÖRSKOLAN- Onsdagar varannan vecka

Cafékyrkans Öppna Förskola är en mötesplats riktat till föräldralediga småbarnsföräldrar tillsammans med deras barn.

Vi vill ge ett tillfälle för småbarnsföräldrar med barn att komma ut och träffa andra i samma situation. Vi gör detta genom lek, sång, pyssel & fika. Dessa fyra ord sammanfattar i stort hur verksamheten ser ut. Vi tänker oss ungefär följande upplägg:

PROGRAM - ONSDAGAR VARANNAN VECKA.

9:30 Start och fri lek/pyssel

10:15 Samling och sångstund

10:30 Fika och fri lek/pyssel

12:30 Slut

Följ gärna Cafékyrkans Öppna Förskolan facebook sida för aktuell information.

100% BARN

Lördagar kl. 14:00 samlas barnen i barnrummet för sång, berättelse, pyssel och lek.

Ålder: 0-5 år

TWEENS

Lördagar kl. 14:00 i tweensrummet. För lite äldre barn , särskilt anpassad för skolålderbarn. Upptäck bibeln, gör pyssel, och få nya vänner.