OM OSS

Vad är  Borås Cafékyrka?

Borås Cafékyrka är en ung och aktiv frikyrkoförsamling. Vi är en del av Adventistsamfundet som är ett stort och växande internationellt trossamfund med över 20 miljoner medlemmar över hela världen.

Vår tro och människosyn innebär att vi vill att kyrkan skall spela en aktiv roll i samhället. Med Jesus liv och lära som förebild är det vår önskan att kyrkan dels skall leda människor till ett Gudsmöte och dels ha en unik stödjande funktion i människors liv - om man nu är medlem eller inte. Vi hoppas att Borås Cafékyrka kan vara din kyrka då du behöver den.

Varför Cafékyrka?

I Borås finns det en påtaglig fikakultur. Det är naturligt att mötas på ett café för att umgås och dela livet med varandra. Vi vill att vår kyrka kan vara en mötesplats där vi kan möta varandra och Gud.

Vår Vision

Borås Cafékyrka är drömmen om en Jesuscentrerad, levande, genuin och kärleksfull kristen gemenskap i Borås. En gemenskap som ger individen trygghet och stöd, och bidrar till samhället genom solidaritet och engagemang. Vi vill vara en varm och smittande gemenskap med fokus på Jesus där människor möter honom.

Cafékyrkan är en del av Adventistsamfundet i Sverige. Gå gärna in på samfundets hemsida:

www.adventist.se

HopeChannel Sverige erbjuder TV- och radioprogram för alla åldrar. Här finns även intressanta artiklar, eBöcker, poddar och ljudböcker. Vi fyller på efter hand, så kom gärna tillbaka för att titta, lyssna, läsa och lära.

KONTAKTA OSS

PASTOR:

David Cederström

mobil: 0107779628

PASTORSPRAKTIKANT:

Lina Frank

telefon: 0107779633

EPOST:

info@cafekyrka.se

SMS info:

Ta kontakt med David för att få information från församligen via SMS.

Följ oss på facebook för mer information